Crni Dečko

Dragi budući udomitelji,

drago nam je što razmišljate o tome da udomite jednog od naših 8 paženih i maženih hahara! Oni trenutačno žive izvrstan i vrlo uzbudljiv život, pun novih osjećaja, ljudi, predmeta i iskustava. Za njih tražimo dom koji isključuje život na lancu u nekom dvorištu ili izolaciju bilo koje vrste, a uključuje puno ljubavi, pažnje i (ništa manje bitno) postavljanja zdravih i prikladnih granica. Ako mislite da biste vi bili dobar izbor za naše štene, vrlo rado ćemo vas ugostiti u našoj kućici u šumi i upoznati vas s našom malom bandom :).

A evo kako će to izgledati odlučite li se nekoga od njih učiniti svojim trajnim prijateljem:

Naši štenci okotili su se u noći s 2. na 3. 4. 2019. i za odlazak u vaš dom bit će spremni od 3. 6. 2019. U vaš dom doći će očišćeni od unutarnjih nametnika (parazita) i primit će prvo cjepivo protiv zaraznih bolesti. Svi oni morat će biti kastrirani (i mužjaci i ženke) nakon udomljenja. Kastraciju će podmiriti naša udruga. 

Zajedno sa štenetom, u vaš dom stići će i prigodni poklon-paket koji će se sastojati od jedne vreće hrane za štence (kojom su dosad hranjeni) te prigodnih darova za koje smatramo da će vam dobro doći kada započinjete suživot s novim članom obitelji. Ako živite na području Samobora, Siska, Velike Gorice ili Zagreba, na dar ćete od nas dobiti i jedan tečaj za pse (osnove poslušnosti, odgoja i socijalizacije pasa). Ako živite negdje drugdje u Hrvatskoj, zajedno s vama potražit ćemo kvalitetnu školu za pse ili individualnog trenera koji bi vam mogao osigurati jednako kvalitetne osnove. 

Ako se odlučite za nekog od njih, to znači i da pristajete surađivati s nama u istraživanju koje provodimo, a koje se tiče utjecaja pravilne rane socijalizacije na život odraslih pasa. (O tome više možete pročitati u tekstovima o našoj kampanji, za veterinare i buduće vlasnike pasa.) To zapravo znači samo to da ste voljni jednom godišnje (sljedeće tri godine) ispuniti upitnik koji ćemo vam poslati elektroničkom poštom i vratiti nam ga ispunjenog. Voljeli bismo i ostati s vama u kontaktu kako bismo mogli pratiti razvoj naših štenaca i povremeno ih možda posjetiti ili se negdje naći s vama u zajedničkoj šetnji, tako da ostanu dio naših života i kada odu od nas. 

Za više informacija i dogovor o posjetu štencima, kontaktirajte nas na +38591 518 04 19 (Petra Hajduković) ili nam se javite mejlom na udruga@kakopsikomuniciraju.hr.

Pustolovinu naših štenaca od trenutka kad su se okotili pa dosad možete pratiti na našoj stranici na Facebooku. Ako volite fotografije pasa, između ostalog i naših štenaca, pratite na i na Instagramu.

Vaš

Kako psi komuniciraju tim

P.S. Ako želite udomiti psa i spasiti jedan život, ali nemate vremena za odgoj i brigu za štene, možda je naša Hej (mama naših štenaca) pas za vas? Pročitajte njezinu priču!